søndag 23. mars 2014

Nytt sokker-innlegg!

Det har etterhvert blitt mange sokker i bloggen min. I dette innlegget kommer noen nye, men også ett par som har lurt seg unna bloggen min helt siden de ble ferdige i høst.
Dere må ha meg unnskyldt bildekvaliteten, Ipad'en holder ikke helt mål, dessverre.

Første par ut er et av mine yndlingsmønster, "Stjerne over Island". De har jeg tidligere blogget om her. Denne gangen strikket i  Järbo Mellanraggi, kjøpt i nettbutikken til Bitta. Det er første gang jeg prøver dette garnet, det er herlig mykt, nesten som Sterk (alpakka), men dette er ull med forsterkning i polyamid. Har bestilt inn flere nøster med en gang ;)

Merkelig lengde på bildet... og føttene...

Neste par ut er barnesokker "Stjernegutt", kan kjøpes i Bittas nettbutikk sammen med "Hjertejente". Fint mønster som kan varieres i størrelse og med eller uten nedbrett på leggen. Jeg har valgt uten.
Disse har jeg strikket i Smart, fra Sandnes garn, noen rester etter en Mariusgenser. De ble litt store til min gutt med så tykt garn, han har små, smale føtter. Men de vil nok passe noen andre, så de havner i gavekurven. Str 26-27
Til sist har vi paret som har prøvd å unnslippe offentlighet i bloggen min. Det er som vanlig et design av Bitta, fra boka "Sokker". Sokkene heter "Yme", et enkelt mønster i rett og vrang som går fort å memorere. Disse har jeg strikket i Sterk, fra DSA. Herresokker ca str 42/43.


Jeg liker godt hælen på Bittas sokker, her går mønsteret ned langs hele hælen. Sokkene sitter godt på foten!

Klem fra Maja

5 kommentarer:

 1. Fine sokker alle sammen, hvert par på sitt vis!

  Fortsatt fin søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Blir aldri lei sokker og disse var flotte :) klem fra Beth

  SvarSlett
 3. For en nydelig kavalkade med sokker! :) Og jeg må si tusen takk for alle fine ord om mønstrene mine, og at du strikker dem, ikke minst :) Det gir meg god inspirasjon til å fortsette jobben med dette <3

  SvarSlett
 4. Eg likte godt stjerner over Island.
  Ser at du og har hadd ei flott strikkehelg;)

  SvarSlett
 5. Fine lester alle 3 par - og lester blir vi ALDRI lei av; det finnes jo så utrolig mange flotte mønster!!! God søndagskveld til deg! :-)

  SvarSlett