søndag 9. november 2014

Mariusgenser

Jeg strikker og strikker for tiden. Men det er vanskelig å ferdigstille prosjektene.. en restegarnsgenser jeg strikker på, gikk jeg typisk nok tom for garn til. Fargen er utgått, men ei venninne har heldigvis løst floka for meg, så et nøste er på tur til meg i posten straks. En annen genser avbrøt jeg når det gjenstod en halv arm, bare fordi jeg fikk garn til et nytt prosjekt i posten, som jeg måtte begynne på straksogmedengang! ;) og det var nesten så jeg la opp til ett par sokker i gårkveld, bare fordi jeg hadde kjøpt inn tykt sokkegarn. Noen burde seriøst tatt visakortet ifra meg!

Men her er i allefall en liten Mariusgenser ferdig. Til og med trådene er festet, den er dampet og tatt bilder av. Fargene er lilla, lys lilla og hvit. Nå har jeg prøvd garn fra Europris for første gang. Jeg ble ikke positivt overasket over kvaliteten på garnet. Det blir jevnt, men jeg synes den er stiv og tung, slik jeg husker genserne var "før i tiden". Så akkurat dette garnet er jeg ferdig med! Det er Trysil superwash. Strikket på pinne 3 og 3,5. Mønsteret er fra Mariusboken. Str 8 år.

Dagene blir kortere og det er snart lite lys å ta bilder i . Så her er det veldig dårlig fargegjengivelse. Prøv å se for dere lilla, syrin og hvit ;)


Klem fra Maja10 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen hihihi. Mariusen var nå lekker i alle fall. klem fra Beth

  SvarSlett
 2. Veldig gjenkjennelig! Har tusen ting jeg har begynt på, og så er det stadig noe som er fristende...

  SvarSlett
 3. Genseren er kanskje stiv og tung, men fargene og fasongen er prima! Vi blir helt bortskjemte i denne alpakkatida. Vanlg ullgarn duger liksom ikke lenger. Tipper Mariusen blir brukt, jeg!

  God søndagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,kanskje der er alpakkaen som gjør at man er så kresen for tiden.. Den er jo deilig myk. Men jeg foretrekker Smart foran dette garnet, det er mykere i allefall, selv om det ikke er så mykt som Alpakka.

   Slett
 4. Helt umulig å ta bilder nå om dagen!! Og iallefall av lilla!!!
  Men jeg vet hvilke farger det er og den var lekker! :) Nydelig :)
  Lilla er vakkert :)

  Å det hørtes kjent ut du... Tørr ikke engang å telle alle strikketøyene jeg har på gang, ikke engang de som ligger rundt her i kurvene ;)

  Håper du får en koselig kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg koser meg med bloggen din, der du viser frem alt garnet til stadig nye prosjekt. Det får meg til å skjønne at jeg er ikke alene med denne driften:)

   Slett
 5. Veldig flott gensar i fine fargar :)

  SvarSlett
 6. Det er rart hvor kjekt det er å starte på nye prosjekter før det en holder på med er ferdigstilt. Her har du nå fått sluttført et stort prosjekt! Fin versjon du har strikket av mariusen:)

  SvarSlett
 7. ☺ Det er så godt vi er flere i denne uendelige runddansen mellom prosjekter og mangel på "restegarn". Marius'en ble kjempefin!
  -Anne-

  SvarSlett