søndag 23. november 2014

Gave som varmer

Storesøster her i huset er fan av Dropsdesign sine ullsokker. Hun har tidligere hatt x antall av Denver. De første strikket jeg i det anbefalte Drops garnet Karisma, de varte dessverre ikke lenge. Veldig lite egnet til brukssokker, men deilig myke til f.eks nattsokker eller sitte-i-ro-i-sofaen sokker.

Etter å ha tilbudt henne mange av sokkene jeg har strikket det siste året, uten hell, så har jeg endelig tatt hintet og begynt å strikke Drops-sokker igjen, Gikk til innkjøp av Sandnes perfect. Det er et mykt og samtidig slitesterkt garn. Mønsteret er Chicken legs. Egentlig et påskemønster, men i rødt, hvitt og grått ble de jo riktig så "julete" ;)

Dessverre ble akkurat disse sokkene litt store til henne, så de blir en fin julegave til en annen ungjente. Så var det rett på med et nytt par, med litt færre masker. Og et litt annet mønster, for jeg er glad i å begynne med noe nytt (hele tiden!).Klem fra Maja

2 kommentarer:

  1. Synd det ikke ble hell til tenkt mottaker, men det blir en flott julegave til noen andre! Flotte ble de i rødt:)

    SvarSlett
  2. Lekre, julerøde sokker! Takk for tips om egnet sokkegarn. Har strikka av det før, men det hadde gått i glømmeboka. Karisma er dessverre ikke særlig slitesterkt. En fin juleperesang ble det!

    Fortsatt god søndag!

    Klem

    SvarSlett