torsdag 15. august 2013

Vottealong

Jeg deltar i Projos vottealong på Facebook. Der får vi to-tre mønster å velge mellom hver måned på votter vi skal strikke. Man må strikke ett par votter hver måned for å være med i en trekning i utgangen av året.
Jeg henger ikke HELT med i alongen. Mangler noen vottepar, så det er slett ikke sikkert jeg er med i trekningen til slutt. Men det gjør ingenting, jeg har fått strikket noen par og har dermed noen gaver å gi bort eller votter som kan varme meg og mine. Det er mange fine mønster vi har å velge mellom. Her kommer de jeg har strikket til nå:

Marsvotter: Rosevotter


 
Strikket i Ask Hifa fra Hillesvåg ullvarefabrikk.
 
Februarvotter: Stripeleik av Marianne Nesset 
Strikket i finullgarn fra Raumagarn, med en slump grønt 2-tråds Nøstebarn-garn som er rester etter neste vottepar....
 
Aprilvotter: Bittas Mittens fra Bitta Mikkelborg.

 
 Strikket i dobbelt 2-tråds fra Nøstebarn. Flott mønster og vottene sitter som støpt! Liker veldig godt alle oppskrifter jeg har strikket av fra Bitta. Har strikket mange sokker bl.a.

 
Strever igjen litt med å ta gode bilder av grønnfarge.
 
Maivotter: Annes blomst
 
Disse har jeg strikket før også. Da bestilte jeg vottepakken med rødt og hvitt garn. Men denne gangen valgte jeg sort og hvit. De er strikket med Rauma 2-tråds Gammelserie. Liker det garnet så godt. Jovisst tar det tid å strikke med pinne 2 og 2,5 - men det blir så detaljert og flott. Og Gammelserien blir så fin etter noe tids bruk. Lett tovet og "ullet". Helt nydelig.
 
 
Flott mønster!
 
Det er så langt jeg er kommet i vottealongen. Når jeg er ferdig med mitt neste store prosjekt så er det bare å sette i gang votteproduksjonen igjen;)
 
Klem fra Maja

3 kommentarer:

 1. Så artig å oppdage andre Reisa-folk på blogg! :-) Nydelige votter du har strikka og den genseren i innlegget under her er jo også kjempefin! Det blir koselig å følge deg videre!
  Ha ei fin-fin helg!! :-)

  SvarSlett
 2. Takk det samme! Jeg har fulgt bloggen din en stund og synes du reklamerer godt for kommunen med alle de flotte tur-bildene:)

  SvarSlett
 3. Så kjekt du la igjen en kommentar så jeg fant bloggen din :) De mosegrønne vottene falt jeg helt for, nydelige!

  SvarSlett