onsdag 25. september 2013

Traktorgenser til lillebror

Lillebror i huset er veldig glad i store kjøretøy. Så da jeg fant denne genseren designet av Gerd Auestad var saken biff. Kjøpte inn Hverdags fra Du store alpakka og genseren ble ferdig i full fart. I mønsteret er det foreslått Sandnes Mini Duett eller Sisu. Jeg likte Hverdags-garnet veldig godt; mykt og deilig. Og mottakeren var veldig fornøyd! 
Genseren er strikket i str 2 år, selv om lillebror straks blir 3. Han er ikke så stor og strikkagensere er ofte store i størrelsen er min erfaring. Han har flere han skal vokse inn i, for å si det sånn;)
 
 

 
Fargene er brun, lys blå og naturhvit. Det skulle egentlig være blå traktorer,
men siden fargen jeg valgte var så lys strikket jeg brune i stedet.
 
 

 
 
 

 
 
Nå skal jeg starte på en til i str1 år. Ble nemlig masse garn til overs. Hverdags var veldig drøyt garn!
 
 
Klem fra Maja
 

15 kommentarer:

 1. Så fin traktor-genser! Nydelige, duse farger du har valgt. Skjønner veldig godt at lillebror ble fornøyd!! :-)

  SvarSlett
 2. Dette var virkelig en fin genser. Kunne tenkt meg å strikke den til sønnen min på 2 år. Kan jeg spørre hvor du har funnet mønsteret? Kan du evt. sende meg en mail på tbjerkaasolsen@gmail.com ?

  SvarSlett
 3. Hei hei, lurer på om det er mulig å kunne fått en kopi av mønstra på den genseren med traktorene på? Mvh Mariann mtrondsen@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Hei! Så flott! Tro om den også finnes for voksne?

  SvarSlett
 5. Takk, enig i at det er et kjempefint mønster! Den finnes dessverre ikke for voksne, men den finnes nå også som ulldress for barn. Ta en kikk på oppskriftene hennes https://epla.no/shops/gerdauestad/

  SvarSlett
 6. Nydelig genser..Har kjøpt mønster og strikker samme genser til lillegutt �� Han er helt vill etter traktorer..
  Hilsen Åse ����

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi har vært veldig fornøyd med genseren. Den begynner nå å bli litt kort i ermene. Liker den så godt at jeg vurderte å skøyte på litt, siden resten passer enda:) lykke til med din genser!

   Slett
 7. Det er den fineste genseren jeg har sett :-) Har aldri strikka mønster før, men en gang må jo bli den første! Har bestilt mønster på Epla nå! Lurte bare på når du strikker i et annet garn, bruker du samme maskeantall og samme størrelse på pinne som i oppskriften? Likte så godt det hverdags garnet du hadde brukt! Holder det seg godt og vasker du på ullprogram i maskin?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg pleier å bytte til annet garn med samme løpemeter ca og strikkefasthet. Så slipper jeg tenkte på å endre pinnestørrelse og størrelse jeg strikker. Hverdagsgarnet erstatter fint Sisu. Det har holdt seg helt nydelig, genseren er like fin enda. Lykke til😊

   Slett
  2. Hei :-)
   Nydelig genser. Kunne jeg fått oppskriften av deg?
   MVH Elisabeth

   Elisabeth.vesteng@gmail.com

   Slett
 8. Takk for det! Oppskriften får du kjøpt i nettbutikken til Gerd Auestad. Du kan google hennes, så vil det dukke opp. Eventuelt kan du prøve epla.no. der kjøpte jeg oppskriften av henne. Lykke til :)

  SvarSlett
 9. Takk for tips om garn! Jeg har også denne på strikkelista mi.
  Lillebrors genser ble veldig fin.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 10. hello, can i please have the patter also? levesconte@telus.net

  SvarSlett
 11. Hei, lurer på hva slags type garn du har brukt til denne flotte genseren, og hvilke farger. Nydelig fargekombinasjon.

  SvarSlett