søndag 6. september 2015

Ankelsokker

I sommer har jeg strikket ett par ankelsokker. Kjekk og rask strikk, der det rekker med ett nøste. Disse to parene er fra Bitta Mikkelborg's bok "Sokker - strikking hele året".
Sokkene er deler av et "sett" med 4 par sokker. De heter "Søte frøken...vår, vinter, høst og sommer"Begge parene er strikket i Arwetta classic. Mykt og slitesterkt garn, finnes i maaange herlige farger!Dette er "Søte frøken vinter". Tror det er favoritten min av ale de fire mønstrene. Vakker flette!Sokkene er strikket med forsterket hæl. Bitta har god forklaring på det i boka si, samt på Facebooksiden sin "Bittamis design for strikkelystne", der hun har gratis oppskrift på Raggsokker, samt mange andre sokker og andre fine ting ;)


Ankelsokker er SÅ deilig å ha på!Neste par ut er "Søte frøken vår"


Jeg synes denne blåfargen er så nydelig!Mønsteret på disse, krevde endel oppmerksomhet. Ble litt att og frem-strikking, de gangene jeg så på TV samtidig.. Kom så fort ut av hvor jeg var i mønsteret. Men det gikk :)


Fiiiine farger! Lyst å bestille mer;) Jeg har jo tross alt to par sokker til å strikke i serien...

Klem fra Maja

5 kommentarer:

 1. Så fiiine, kjekt å strikke ankelsokker !

  SvarSlett
 2. Det var skikkelig dekorative ankelsokker! Og ja - herlige farger :)
  Jeg har akkurat felt av to par sokker. Det ene paret er faktisk tenkt til julegave (hurra for første gave ferdig:)

  SvarSlett
 3. Så godt å ha unna noen julegaver, og hjemmestrikkede gaver er bare supert å få! Tror det blir messe-salg på meg i adventstiden i år, lageret av ferdigstrikkede produkter, begynner å bli nokså stor;)

  SvarSlett
 4. Fine ankelsokker - og takk for garntips! Bittami har så mange fine oppskrifter på lester og ankelsokker -det er så artig artig å strikke dem! :-)

  SvarSlett