lørdag 11. juli 2015

Pay it forward

I fjor sommer var jeg innom Margretes blogg, der hun hadde et innlegg om Pay-it-forward. Så nå er det min tur til å gi videre!

Pay it forward går ut på at de tre første som kommenterer dette innlegget vil få en hjemmelaget gave av meg innen 12 måneder. Så må mottakeren innen 12 måneder sende en hjemmelaget gave til nye 3 personer. På en måte et kjedebrev, men et morsomt et, da det plutselig dukker opp en fin gave i posten :-)

Dette syntes jeg hørtes veldig hyggelig ut, en hjemmelaget hilsen fra en annen blogger! Så jeg skrev en kommentar, og i vinter kom det en pakke i posten, med hvite pulsvarmere og en klut Margrete har laget mønster til selv. Skikkelig hyggelig overraskelse!
Pulsvarmerne nevnte jeg i forrige blogginnlegg. Det var de som fikk meg til å skjønne at det er kjekt å ha. Og de er mye brukt :)

Så her er det bare å hive seg med, du også!
Klem fra Maja

4 kommentarer:

 1. Dette synes jeg er veldig koselig!
  Flott klut, og pulsvantene vil nok bli gode å ha, nesten sommer som vinter, hvis vi skal måle etter denne sommers klima ;)
  Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du vil være med:)

   Slett
 2. Så koselig at du likte det jeg sendte :-) Alltid godt å høre at det man lager blir godt mottatt og at det blir brukt :-) (Måtte bare legge inn en kommentar selv om jeg ikke er med på PIF en gang til).

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du fikk med deg innlegget om gaven fra deg, selv om det tok meg en evighet å få det med i bloggen! Takk for gaven:) Og ja, veldig hyggelig at det man lager, blir satt pris på. God sommer:)

   Slett