mandag 27. juli 2015

Cameo

Et annet sjal jeg har strikket av garnskattene mine fra Loop, er Cameo. Dette sjalet planla jeg å strikke allerede da jeg var der, for det hang et nydelig sjal på veggen i butikken. Så jeg passet på å velge farger som skulle være til nettopp denne. Garnet er Madelinetosh pashmina, et virkelig mykt, mykt, garn man bare vil tulle seg inn i! Litt moro at de lekre hespene jeg kjøpte, luktet nokså strekt av eddik! Men fargen holdt også veldig bra, da jeg skylte sjalene, før blokking.

Dette sjalet er ikke helt trekantet, det et lengre på "blondesiden". Det gjør det litt vanskelig å få det til å ligge fint rundt halsen, synes jeg. Men det kommer uansett til å bli mye brukt. Og jeg kommer antakelig til å strikke flere, men mindre, ved å korte den stripete delen noe.Man begynner å strikke i hjørnet på den ensfargede, rillestrikkede delen. Deretter går man over til å strike striper, før man avslutter med blondedelen. På Ravelry er mange, mange fine fargekombinajoner! Lilla er noe vanskelig å få riktig fargegjengivelse av, denne er mørk/lysere melert. Likte den veldig godt :)


Har strikket med pinne nr 4, om jeg ikke husker helt feil..


Klem fra Maja

3 kommentarer:

  1. Kjempelekkert dette sjalet også :)

    SvarSlett
  2. Kan aldri få nok sjal :) Så fint dette ble med både striper og blondekant. Garnet ser ut til å ha en veldig fin melering.

    SvarSlett