søndag 28. juni 2015

Nalu vanter

Denne våren har jeg omsider forstått at handleddsvarmere, halvvanter, fingervanter, mitts, pulsvarmere (og lignende!) er en super ting å ha! Før kunne jeg ikke begripe det, for når jeg frøs på hendene, ja da var det jo fingrene jeg frøs på. Kunne da ikke ha fingrene udekt! Men så har jeg begynt å trekke på årene(?og  til tider plagdes med vonde ledd. Da er det lindrende å pakke seg inn i ull. Så det har vært ullsokker til anklene, ullskjerf rundt albuer og pulsvarmere og nesten så jeg ikke tør innrømme det, men jeg satt med sjal over skuldrene på jobb i vinter ;) Det var da jeg begynte å tenke på alderen...

Heldige meg deltok i en Pay-it-forward i fjor, og i vinter kom en pakke med overraskelse i posten. I den lå det halvvanter og to kluter. Og det er altså disse vantene som fikk meg til å skjønne det hele! Skal lage et blogginnlegg senere om dem , og en Pay-it-forward hos meg, for det er jo skikkelig hyggelig å overraske noen med pakke i posten.

Min datter begynte etterhvert å låne vantene mine, og så sa hun at hun ønsket seg et par. Og alt hun ønsker seg av ullstrikk, det får hun, for jeg blir så glad når hun viser en smule interesse for strikkingen min! Så her er et par Nalu Mitts. Gratis mønster på Ravelry.Likte flettene så godt, med vrangstrikk på ene siden, og perlestrikk på andre siden.


Vottene er strikket i minste størrelse, på pinne nr 3. Garnet er Sandnes merinoull. Et nøste holdt.

Klem fra Maja

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med gevinst og ja pulsvanter er genialt. Disse var kjempefine :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med gevinst, hyggelig med overraskelse i posten :-)
  Flotte pulsvarmere du har strikket, det er kjekt å ha!
  Fortsatt god sommer! (Håper sommerværet er like rundt hjørnet!!)

  SvarSlett
 3. Slike har også jeg strikka, og jeg husker jeg likte dem godt. De forsvant imidlertid under en reise, lagt igjen på hotellet, falt ut av bilen? Nå fikk jeg en påminnelse om å strikke nye. Takk!

  God sommer! Håper den er like om hjørnet!

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg brukte ikke pulsvarmere før denne vinteren jeg heller. Nå er jeg overbevist om hvor godt det varmer, selv om de ikke dekker over fingrene ;) Settet du har strikket her var veldig fint med stilige fletter :)

  SvarSlett