lørdag 2. november 2013

Herresokker

Min pappa hadde bursdag denne uka. Han skal få ett par herresokker kalt "lang Molundsokk" av Bitta Mikkelborg. De er strikket i brun Sterk fra Du store alpakka. Jeg har strikket noen sokker før i dette garnet. Det er slitesterkt, men det aller beste er at de er så myke og varme. Oppskriften er fra boken "sokker" av nevnte dame :)

Jeg har strikket i pinne nr 2,5. Kunne nok helst brukt 2,75 - men det har jeg ikke. 3 synes jeg blir litt for store igjen, liker faste sokker om sitter godt til foten. På bildene er sokkene på mine små føtter, så ser litt romslige ut.

Dette mønsteret er lett å strikke - de er i vridd rett og vrang. Blir nok flere par av disse!
Synes Bittas sokker sitter så godt rundt hel, ankel. Og ser flotte ut!
På dette bildet vises godt hvordan forsterket hel ser ut.

Har allerede ett par nye sokker på pinnene, samt ett par ferdigstrikkede som enda ikke er blitt blogget. Og i går begynte jeg på en jakke i Hexa til meg selv. Har store forventninger som jeg håper blir innfridd!Klem fra Maja

4 kommentarer:

 1. Ååå, så fine disse ble, og så fine bilder du har tatt! Vakreste bildene jeg har sett av Lang Molundsokk! Håper mottaker blir fornøyd! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Bitta! Det er min datter som har tatt bildene, med det nye kameraet hun kjøpte for penger hun fikk i bursdag nylig. Du kan tro hun likte kommentaren fra deg:)

   Slett
 2. Flotte herresokker, dem blir nok helt sikkert satt stor pris på!
  Ja, den oppskrift-boka har jeg enda ikke satt klørne i, men en vakker dag...:-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett