mandag 28. mars 2016

Fårhagen - The pasture

Jeg har endelig gjort ferdig et sjal jeg har holdt på med lenge. Det gjenstod bare slutten, med volangene, og det var fort gjort å strikke ferdig, mens vi var på tur i påska. Jeg pleier ofte å ta med UFO'er på bobiltur, for da må jeg strikke dem ferdig, har ikke noe annet med som frister ;) jeg er verre en ungene, garn må gjemmes unna!!

Sjalet heter Fårhagen, eller The Pasture, av Barbro Wilhelmson. Det er strikket av Nøstebarns 2-tråds merinoull. Jeg hadde garnet og tenkte det er så tynt, at det kunne egne seg til sjalstrikking. Lette litt på Ravelry etter passende mønster, og kom over dette. Kjapp og grei strikk på pinne 4,5. Pinnene jeg har brukt er HiyaHiya, fra Bittamis nettbutikk. De pinnene har ganske lange, tynne spisser, og egner seg veldig bra for strikk med mye to rett sammen, kast osv.Fargen er nr 71, utgått av sortimentet. Lys, lindegrønn farge. Det har jeg hatt ca 1,5 år, i vente på at jeg skulle strikke en rillestrikka ullbukse til lillebror. Men det orka jeg aldri;)
Fint bladmønster :)

Det har vært deilige dager med påskeferie. Vi har vært hjemme, deltatt på isfiskekonkurranse, tatt en kort bobiltur, gått på ski og nytt flott påskevær. Og det beste av alt, det er nå mange slike helger foran oss, med vårsol og skiføre. Tross mange plussgrader, har vi enda ca 1,5 m snø her vi bor ;)

Klem fra Maja

6 kommentarer:

 1. Åå så lekkert, det minner om Shetland triangel.

  SvarSlett
 2. Takk,Lisbeth. Jeg måtte google Shetland triangel,og det var et flott sjal. Og som du sier,nokså likt:)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Takk, Stine. Det er utrolig mange fine oppskrifter på sjal. Blir nok snart en ny på pinnene:)

   Slett
 4. Flott sjal, det så da altfor vanskelig ut å ha med på tur... :-)

  SvarSlett
 5. Kjempefint sjal, nydelig bladmønster! Det ser ikke enkelt ut akkurat, du er flink!
  Ja, påskeværet har vært fortreffelig - ikke noe å klage på! :-)

  SvarSlett