lørdag 21. februar 2015

Projo along 2014. De siste bidragene

Hei alle sammen!
Jeg har i tidligere innlegg vist frem sokker og votter jeg har strikket til Projo's votte- og sokkealong 2014. Men disse to par votter har jeg enda ikke blogget om. Først har vi novemberbidraget "Isrosa". av Lillcat Designs. Vottene er strikket i Rauma Finull, pinne 2,5. De var nok ment å bli såpass store at de kunne toves, men mine er akkurat passe stor.
Flott blondekant som "vrangbord". Strikket i sjøgrønn og natur.Liker så godt mønstrene til Lillcat Designs, de er så symmetriske og det gjør dem enkle å følge.

Neste par ut er desemberbidraget mitt, Jorids julehjerte votter. De er et gratismønster fra Jorid. Disse er også strikket i noen Finullrester som  jeg har etter ett par andre votter. Finull er superdrøyt garn, og vottene tover seg naturlig så fint i bruk (uten å krympe). Når jeg er i Alta, plaier jeg alltid dra innom Kilden og kjøpe noen nøster Finull i ulike farger. Så er det bare å velge fra lageret når det er nye votter som skal strikkes. Finull har uendelig mange farger å velge mellom. Herlig!


Jeg klarte å gjennomføre alongen i 2014 innen fristen. Var ikke en av de heldige som vant premie, men det er kjekt å ha så mange votter og sokker ferdigstrikket. Noe til meg, noe til mine nærmeste, og kanskje noe til evt messesalg.

Klem fra Maja

3 kommentarer:

 1. Fantastiske votter du har strikket! Ha en fin lørdagskveld hos deg!

  SvarSlett
 2. To fine vottepar! Finullgarnet har en nydelig palett :)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter! Så enig med deg ang. finull og farger. Her er det lett å drømme seg bort i hyllene.

  God lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett