søndag 13. oktober 2013

Meredith's vår

....eller Meredith's spring som de heter på Ravelry. Et nydelig sokkemønster som jeg har strikket med lilla Arwetta. Er for meg et nytt garn, blir så utrolig detaljert i mønsterstrikk og er så mykt! Det blir jeg nok å kjøpe inn mer av:) Mønsteret er designet av Bitta Mikkelborg. Hun har nylig gitt ut en bok Sokker - strikking hele året. Her har jeg linket til Haugen bok som jeg bestilte den ifra. Denne boken er et must! Så utrolig mange sokkemønstre - for både nybegynnere og viderekomne.

Det er ikke så lett å ta bilder av egne ben når man skal ordne bilder til bloggen. Så det ble litt så som så med kvaliteten. Men sokkene er det ingenting å utsette på, de er helt nydelige og blir gave til en jeg setter stor pris på!

 
 
 Det vakre mønsteret var lett å memorere, så strikkinga gikk greit på pinner nr 2,5. Tenker jeg skal kjøpe in pinner nr 2,25 for at de skal passe min fot. Liker at sokkene sitter tett på foten.


 
Selv baksiden har fine detaljer!
 

 
Jeg er godt i gang med sokkepar nr 2 fra boken. Har nesten ikke tid til å gjøre noe som helst annet enn å strikke;)


Klem fra Maja

4 kommentarer:

  1. Kjempefine sokker!! Fikk veldig lyst til å strikke slike....Flott arbeid! :-)

    SvarSlett
  2. Ja det er et flott mønster. Hvis du ikke har boka kan jeg tipse om at de har den på Flexi:)

    SvarSlett
  3. Fine sokker :-) Bitta lager mange fine mønstre synes jeg! Jeg har gjort ferdig rillegenseren i Hexa som jeg fikk tips om størrelse og sånt fra deg - velkommen inn for å se :-) Hjertelig hilsen Hanne.

    SvarSlett