onsdag 26. oktober 2016

Vottene Doris

Her er vottene Doris, fra boken Votter for alle årstider av Clara Falk og Kamilla Svanlund. Der er strikket i Rauma finull. Jeg måtte opp et halv nr i pinnestørrelse for å få dem passe stor. Mansjetten kunne gjerne vært litt lengre, men vottene sitter godt på. Om jeg strikker dem igjen, blir det med en runde prikker ekstra på mansjetten:)


 

Boken kan absolutt anbefales, der er mange fine votter og pulsvarmere, for både damer og menn. Godt forklart, og mange eksempler på opplegg, latvisk flette, icord m.m.


 
Klem fra Maja

5 kommentarer:

 1. Flotte votter du har strikket, likte godt grønnfargen:-) Hilsen fra Marianne

  SvarSlett
 2. Såå fine votter! Nydelig mønsterstrikk i fine farger :)

  SvarSlett
 3. Disse falt i smak hos meg også! Likte både mønsteret og den fine grønn-fargen. Det spørs om boka må på ønskelisten til jul.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Hei, så fine votter! Bare en tanke, hva med å ta et mykt garn (gjerne i en annen farge), ta opp masker på innsiden mellom mansjetten og resten av mønsteret og å strikke en vrangbord som er lenger? Jeg har noen ganger strikket vrangbord først, så en omgang vrang og så begynt på mansjetten, blant annet på Paradoxical Mittens (google for bilder). Da blir det veldig tett og fint rundt håndleddet. Hvis du tar opp masker der som jeg har forklart, kan du lage mansjetten så lang og varm og smal du vil :-) Håper jeg klarer å forklare hva jeg mente!

  SvarSlett
 5. Så fine vottar i nydeleg farge :)

  SvarSlett