søndag 12. april 2015

Mine hjerter og Evtherpe

Det strikkes fremdeles mange sokker her hos meg. Her har jeg prøvd et nytt garn i et gammelt mønster. Mønsteret er "Mine hjerter" av Bitta Mikkelborg. Strikket i hvit Sisu og blå Nordlys fra Vikinggarn. Det er Nordlys som er nytt for meg. Det har vakre, lange fargeskift, Er noe loddent, og det gjør sokkene deilig myke. Men det er veldig ujevnt spunnet, noen steder tynn som en sytråd, andre steder tykkere. Og garnet deler seg opp endel mens man strikker.
Så det ble slett ikke noe favorittgarn, men antakelig blir jeg å strikke flere ganger av det, for FARGENE, å så fine!Sokkene er strikket på pinne nr 2,5. Størrelse 37-38.

Neste par ut er Evtherpe. De er strikket på litt tykkere garn, Mellanraggi og pinne nr 3. Det er et vakkert mønster av Bitta Mikkelborg. Det er første gang jeg strikker dem, selv om det har vært et av mine favorittmønster av Bitta. Disse er strikket i str 37. Litt trang i vrangborden, der jeg la opp med pinne 2,5.Fint med fletter og hullmønster

To par Bittasokker! Begge finnes i boken Sokker - strikking hele året

Klem fra Maja


5 kommentarer:

 1. Bare helt nydelige begge to , heldig de som får disse !

  SvarSlett
 2. Kjempefine sokker denne gangen også!

  Klem

  SvarSlett
 3. Ser du er glad i Bittas sokker du også! Kjempefine!

  SvarSlett
 4. Såå mange flotte sokka du har strikka!! Bittas sokkemønster e kjempeflotte :) Har boka, men har foreløpig kun strikka Bor :)

  SvarSlett